Om Maria T - Din frisør

Hele familiens frisør i Egtved og omegn:

Ødsted, Jerlev, Bredsten, Bække, Vester Nebel, Jordrup, Ågård, Gravens, Kolding, Vejle, Vandel, Billund, Nørup, Gesten og Veerst

Mit navn er Maria Hulsrøj Tobiasen og jeg har pr. 16. august 2022 omdøbt min forretning fra: Maria T - Din mobilfrisør, til: Maria T - Din Frisør. Årsagen til navneskiftet er, at jeg har åbnet salon på Hjelmdrupvej 62, 6040 Egtved.


Jeg er hele din families frisør, det vil sige jeg klippe unge som gamle, langhårede som korthårede osv. Det eneste jeg ikke udfører i salon er permanent. 


I forbindelse med vores privatbolig har vi tilbygget en lækker frisørsalon på 40 m2. Salonen er lys og åben, og jeg glæder mig til at tage imod dig. Der er gode parkeringsmuligheder lige uden for døren.

Min baggrund

Privat er jeg gift med Simon, som også er selvstændig, og sammen har vi Villads fra 2017 og Mads fra 2021. Jeg bor i Egtved, hvor vi i 2020/2021 byggede nyt hus. Det er i forbindelse med vores private bolig, at vi nu har tilbygget en salon. Jeg er født og opvokset i Vejrup nær Gørding.


Jeg er uddannet frisør i 2006, på den 4-årige uddannelse, hos Elgaard In i Esbjerg. Siden har jeg været ansat forskellige steder i Esbjerg- og Egtvedområdet som frisørassistent, og derudover var jeg fra 2011 til 2017 selvstændig i Gørding med salonen Brix Haircut. Fra 2020 til 2022 kørte jeg ud som selvstændig mobilfrisør under navnet Maria T - Din Mobilfrisør.


Jeg går meget op i, at du som kunde skal føle dig godt tilpas når du er på besøg i min salon. Det skal være en god oplevelse, hvor vi i fællesskab kommer frem til et godt resultat, som du er tilfreds med.


Jeg har stor erfaring i at klippe både ung og gammel, mænd og kvinder samt kort og langt hår. Med andre ord er du i trygge hænder hos mig.

Din frisør i Egtved og omegn:

Ødsted, Jerlev, Bredsten, Bække, Vester Nebel, Jordrup, Ågård, Gravens, Kolding, Vejle, Vandel, Billund, Nørup, Gesten og Veerst